Over Rhythm Connection

Rhythm Connection verzorgt workshops en events op het gebied van slagwerk en percussie, en is al vele jaren een graag geziene gast bij diverse evenementen, personeels-uitjes, familie en bedrijfs-feesten, vrijgezellenparty’s, teambuildings-sessies.., en noem maar op!

Rhythm Connection is gestart in 2008. Mijn naam is Jeroen Engel en ben al vele jaren werkzaam als slagwerkdocent en uitvoerend musicus. Van jongs af aan ben ik actief als slagwerker en docent, en heb diverse opleidingen en specialisatie-cursussen doorlopen. Ik heb de afgelopen jaren aan diverse percussie-groepen lesgegeven, onder andere aan samba percussiegroep Banda Nobra, om er maar één te noemen. Daarnaast verzorg ik de slagwerkopleiding voor diverse verenigingen en instanties. Ook actief als slagwerker/percussionist ben ik geregeld op diverse podia te vinden.

U kunt bij Rhythm Connection terecht voor percussie workshops op maat. Enthousiast neem ik u mee in de Afrikaanse en/of Braziliaanse percussie, en binnen no-time staat u verstelt wat er in korte tijd samen al met elkaar wordt bereikt en neergezet.Ook kun je bij Rhythm Connection terecht voor cajon en/of bucket-drums workshops. Dus voor elke gelegenheid, feest, uitje, teambuildings-workshop, energizer of evenement kunt u bij Rhythm Connection terecht voor een enerverende enthousiaste percussie-workshop onder leiding van mijzelf of enthousiaste partners. Succes verzekerd! 

Neem contact met me op